Pogledajte najskuplji stan na svetu

Izvor: Mondo, 26.Avg.2014, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte najskuplji stan na svetu

U Monaku se prodaje najskuplji stan na svetu - apartman od 3.300 kvadratnih metara s prelepim pogledom na more, koji je ponuđen po ceni od 300 miliona evra.

Foto: screenshot,YouTube

Stan, koji se nalazi na vrhu "Kule Odeon", visoke 170 metara, prostire se na pet spratova, ima bazen s toboganom, bioskopsku salu, tursko kupatilo, saunu, salu za fitness, nestvarno lep pogled na Monako i italijansku obalu...

Kulu je podigla građevinska kompanija "Vinči konstrakšn", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a procenjuje se da je cena radova iznosila oko 500 miliona evra.



Prodaja prvih dvadesetak stanova počela je 2012. godine, po ceni od 55.000 do 70.000 evra po kvadratnom metru, a dosad je osam stanova našlo kupca.

Što je stan na višem spratu, to mu je veća cena, te kvadratni metar apartmana na vrhu solitera dostiže 91.000 evra.

"Figaro", međutim, podseća da najskuplji stan u Njujorku, ponuđen pre dve godine po ceni od 100 miliona dolara, još nije našao vlasnika.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prodaje se najskuplji stan na svetu

Izvor: Prva.rs, 26.Avg.2014

Stan, koji se nalazi na vrhu "Kule Odeon", visoke 170 metara, prostire se na pet spratova, ima bazen s toboganom, bioskopsku salu, tursko kupatilo, saunu, salu za fitnes.. i nestvarno lep pogled na Monako i italijansku obalu.. Kulu je podigla građevinska kompanija "Vinči konstrakšn", a procenjuje...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.