Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Avg.2019, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljačka u kovnici novca u Meksiko sitiju

Meksičke vlasti saopštile su da su naoružani napadači upali u federalnu kovnicu novca i odneli vredne stvari iz trezora.

Zvaničnik snaga bezbednosti Hesus Orta Martines rekao je za televiziju Telediario da su tri naoružana muškarca razoružala obezbeđenje i "ušla pravo u trezor koji je bio otvoren".

Martines je rekao da su pljačkaši odneli zlatne kovanice, satove i ostale vredne stvari. On nije rekao vrednost ukradenih predmeta, ali mediji procenjuju da su >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << odnete stvari u vrednosti od 2,5 miliona dolara.

Vlasti su saopštile da imaju snimak pljačke.

Meksičke zlatne kovanice vrednosti 50 pesosa prvi put su proizvedene 1921. godine pri obeležavanju 100 godina nezavisnosti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.