Pet meseci nije znala da je milionerka

Izvor: Glas javnosti, 03.Nov.2012, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet meseci nije znala da je milionerka

SAN BERNARDINO - Duže od pet meseci Amerikanka Džuli Servera jedva je uspevala da plati račune i prehrani porodicu, ne znajući da je postala milionerka.

U međuvremenu, njen dobitnički tiket kojim je na lutriji osvojila 23 miliona dolara ležao je zaboravljen u pretincu njenog automobila. Za vest koja će joj promeniti život saznala je ove sedmice, kada je dobila snimak na kojoj njena ćerka Šarlina Markes kupuje pobednički tiker u prodavnici u Palmdejlu, u Kaliforniji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<
Uprava lutrije objavila je tu fotografiju u pokušaju da pronađe misterioznog dobitnika izvlačenja u maju ove godine. Pre pet meseci, majka i ćerka vozile su se automobilom, kada je ćerki pozlilo i zamolila je majku da stanu kako bi kupila vodu. Džuli Servera tada je rekla ćerci da joj kupi i tiket za lutriju.

"Stavila sam ga u automobil. U kući imam oko 200 tiketa. Nikad ih ne proveravam", kazala je juče Amerikanka na konferenciji za novinare u društvu troje dece i šestoro unuka. Rok za preuzimanje nagrade bio je 180 dana.

Da ga Džuli Servera nije pronašla, dobitnički tiket prestao bi da važi 26. novembra i novac bi otišao kalifornijskim školama. U pokušaju da pronađe dobitnika, uprava kalifornijske lutrije došla je do snimka kamere za nadzor, koji je Serverina druga ćerka videla u štampi.

U prošloj fiskalnoj godini, dobitnici izvlačenja kalifornijske lutrije nisu preuzeli dobitke vredne 20,5 miliona dolara.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pet meseci nije znala da je milionerka

Izvor: NaDlanu.com, 03.Nov.2012

SAN BERNARDINO, 3. novembra 2012. (Beta-AP) - Duže od pet meseci Amerikanka Džuli Servera jedva je uspevala da plati račune i prehrani porodicu, ne znajući da je postala milionerka... SAN BERNARDINO, 3. novembra 2012. (Beta-AP) - Duže od pet meseci Amerikanka Džuli Servera jedva je uspevala da...

Nastavak na NaDlanu.com...

Pet meseci nije znala da je milionerka

Izvor: Vesti-online.com, 03.Nov.2012

Duže od pet meseci Amerikanka Džuli Servera jedva je uspevala da plati račune i prehrani porodicu, ne znajući da je postala milionerka. U međuvremenu, njen dobitnički tiket kojim je na lutriji osvojila 23 miliona dolara ležao je zaboravljen u pretincu njenog automobila...Za vest koja će joj promeniti...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.