Peskov: Rusija prati razvoj novih sistema SAD

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2019, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peskov: Rusija prati razvoj novih sistema SAD

Vlasti u Moskvi pažljivo prate američko istraživanje i razvoj na izgradnji novih sistema oružja, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Mi zapravo budno pratimo akcije Vašingtona koje se tiču razvoja novih sistema oružja", rekao je Peskov, a preneo TASS.

To je rad na istraživanju i razvoju raketa srednjeg i kratkog dometa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koje krše bivši sporazum o likvidaciji raketa srednjeg i kratkog dometa (INF) "što je bio uzrok raskidanja ovog veoma važnog dokumenta sa stanovišta međunarodne bezbednosti", izjavio je portparol Kremlja.

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je juče odgovarajući na pitanja novinara da SAD imaju oružje kakvo niko ne može da zamisli.

On je, takođe, rekao da SAD razvijaju i obnavljaju svoje nuklearno oružje.

Istovremeno, Tramp je rekao da se nada da Sjedinjene Američke Države nikada neće morati da koriste svoje najnovije podmornice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RUSIJA: Amerika da ide iz Sirije svojoj kući a Turci da završe sa teroristima pa i oni svojoj kući …

Izvor: 011vodič.com, 08.Okt.2019

Predsednici Rusije i Turske, Vladimir Putin i Redžep Tajip Erdogan nisu razgovarali o planiranoj turskoj operaciji u Siriji, saopštio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Kremlj poziva da se izbegavaju akcije koje mogu stvarati prepreke na putu rešavanja sirijske krize, izjavio je Peskov, komentarišući...

Nastavak na 011vodič.com...

Peskov: Rusija budno prati razvoj novih američkih sistema oružja

Izvor: RTS, 08.Okt.2019

Vasti u Moskvi pažljivo prate američko istraživanje i razvoj novih sistema oružja, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. . "Mi zapravo budno pratimo akcije Vašingtona koje se tiču razvoja novih sistema oružja",...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.