Izvor: Blic, 15.Mar.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penisom podigao 75 kilograma

Penisom podigao 75 kilograma

Jedan Kinez držao je čitavih 10 sekundi šipku sa tegovima težine 75 kilograma - svojim penisom. Žan (55) iz provincije Helongđijang rekao je da je ta veština deo kung-fua i da je ona tradicija u njegovoj porodici. On kaže da ga je toj veštini naučio njegov otac kada mu je pomagao da se oporavi posle teške bolesti kada je imao 18 godina.

Spavao u starom grobu

Zbog toga što je spavao u jednom starom grobu u Holandiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uhapšen je skitnica star 43 godine. On je iskopao zemlju iz jednog groba, a od obližnjih pogrebnih ploča napravio je sebi zaklon. Policija ga je već jednom uhvatila kako spava na groblju i tom prilikom dobio je samo ukor.

Srećna beba

Jedna beba prošla je bez ijedne ogrebotine nakon što je kolica u kojima je ležala gurao kamion niz put 100 metara. Vozač kamiona (33) iz Holandije parkirao je kamion ispred cvećare u Cirihu da bi istovario robu. Mlada majka, koja je u prodavnicu ušla nekoliko minuta kasnije, ostavila je kolica ispred radnje. U tom trenutku vozač je seo u kamion i krenuo, ne videvši kolica sa bebom. Dečak koji se vraćao iz škole video je šta se dešava i počeo da maše kamiondžiji da zaustavi vozilo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.