Pas spasao svatove od bombaša samoubice

Izvor: N1 televizija, 05.Apr.2017, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pas spasao svatove od bombaša samoubice

Svatove u jednom nigerijskom selu spasao je pas koji se rvao s bombašem samoubicom sve dok bomba nije eksplodirala, usmrtivši i životinju.

Portparol policije potvrdio je danas za AP da se pas umešao i spasao goste svadbe.

Zvaničnik nigerijskog sela Belbelo, blizu Majdugurija na severoistoku zemlje, rekoa je da su gosti koji su došli na venčanje veoma zahvalni psu koji se žrtvovao za njihove živote.

Prema njegovim rečima, tinejdžerka sa bombom pojavila >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << se u nedelju na svadbi kojoj je prisustvovala većina stanovnika sela, kada je na nju skočio pas.

Međunarodne snage uspele su da isteraju pripadnike grupe Boko haram iz većine gradova i sela na severoistoku Nigerije, ali ekstremisti pomoću bombaša samoubica i dalje napadaju lake mete.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.