Pas “osumnjičen” za ubistvo lovca u Rusiji

Izvor: N1 televizija, 23.Jan.2018, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pas “osumnjičen” za ubistvo lovca u Rusiji

Jedan pas osumnjičen je da je ustrelio 64-godišnjeg lovca u južnoj ruskoj pokrajini Saratov, objavili su u ruski istražitelji.

Muškarac je stigao u lovište s bratom u nedelju ujutro i dok je držao pušku otvorio je vrata automobila da pusti pse, saopštili su ruski istražitelji.

"Pas je skočio na muškarca i povučen je okidač".

Muškarac je zadobio teške povrede trbuha i preminuo je na putu za bolnicu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pas "osumnjičen" da je ubio lovca

Izvor: Radio 021, 23.Jan.2018

Jedan pas osumnjičen je da je ustrelio 64-godišnjeg lovca u južnoj ruskoj pokrajini Saratov...Muškarac je stigao u lovište s bratom u nedelju ujutro i dok je držao pušku otvorio je vrata automobila da pusti pse..."Pas je skočio na muškarca i povučen je okidač", objavili su u ruski istražitelji...Muškarac...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.