Pao sa krova stadiona i poginuo

Izvor: S media, 09.Maj.2011, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao sa krova stadiona i poginuo

Jedan poljski radnik je danas poginuo kada je pao s krova stadiona koji se u Varšavi gradi za Evropski šampionat 2012. godine, saopštila je policija.

Predstavnica za štampu policije Dorota Tiec izjavila je da je 20-godišnji mladić izgubio život na licu mesta pošto je pao sa 30 metara visokog krova Nacionalnog stadiona.

Vozač GSP-a usmrtio ženu

Užice: Teška saobraćajka, devetoro povređenih!

Istraga o uzroku nesreće je u toku, preneo je AP.

Prošle godine su dva radnika poginula kada je na njih pao kran s visine od 15 metara.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

RADNIK POGINUO NA STADIONU U VARŠAVI

Izvor: Kurir, 09.Maj.2011

VARŠAVA - Jedan poljski radnik je danas poginuo kada je pao s krova stadiona koji se u Varšavi gradi za Evropski šampionat 2012. godine...Predstavnica za štampu policije Dorota Tiec izjavila je da je 20-godišnji mladić izgubio život na licu mesta pošto je pao sa 30 metara visokog krova Nacionalnog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.