Pančevačka opšta bolnica smestila 130 pacijenata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2020, 20:29

Pančevačka opšta bolnica smestila 130 pacijenata

Opšta bolnica u Pančevu je spremna za lečenje kako Pančevaca tako i onih sa područja južnog Banata ali i šire, a u toj zdravstvenoj ustanovi nalazi se trenutno 130 pacijenata, izjavio je direktor bolnice Slobodan Okuka.

On je za RTS rekao da tih 130 pacijenata, zaraženih Kovidom-19, uživaju maksimalnu brigu.

"Radi se o srednje teškim pacijentima koji se zbrinjavaju prema svim protokolima koje pandemija predviđa", naveo je Okuka.

Kako je dodao, stari pacijenti bolnice potpuno su fizički odvojeni od onih zaraženih korona virusom i takođe imaju neodložnu medicinsku pomoć.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U pančevačkoj bolnici 130 pacijenata obolelih od kovida

Izvor: B92, 11.Apr.2020

Opšta bolnica u Pančevu je spremna za lečenje od koronavirusa kako Pančevaca tako i onih sa područja južnog Banata ali i šire...U toj zdravstvenoj ustanovi nalazi se trenutno 130 pacijenata, izjavio je direktor bolnice Slobodan Okuka...On je za RTS rekao da tih 130 pacijenata, zaraženih Covidom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.