PUCNJAVA U TRŽNOM CENTRU KOD AMSTERDAMA, IMA MRTVIH

Izvor: Kurir, 09.Apr.2011, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNJAVA U TRŽNOM CENTRU KOD AMSTERDAMA, IMA MRTVIH

AMSTERDAM - Najmanje dvoje ljudi je ubijeno, a nekoliko ih je ranjeno kada je naoružani muškarac otvorio vatru u jednom holandskom tržnom centru, nadomak Amsterdama, javili su holandski mediji.

Jedan očevidac izjavio je da je napadač imao automatsku pušku i da je video najmanje pet ubijenih osoba i veliki broj ranjenih, preneo je AP.

Prema izveštajima holandskih medija koji se pozivaju na izjave predstavnika gradskih vlasti, u pucnjavi u tržnom centru Riderhof poginule >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su najmanje dve osobe. Gradska uprava navela je, međutim, u saopštenju da još ne može da potvrdi broj žrtava, ali da "ima mrtvih i ranjenih".

"Tržni centar je ispražnjen i policija je zatvorila područje oko njega", saopštila je gradska uprava.

Uzrok pucnjave, koja se dogodila u gradu Alfen an den Rijnu, 21 kilometar jugozapadno od Amsterdama, zasad nije poznat.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.