POTVRĐENO: Epstin izvršio samoubistvo VEŠANJEM

Izvor: Mondo, 17.Avg.2019, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTVRĐENO: Epstin izvršio samoubistvo VEŠANJEM

Rezultati autopsije pokazali su da je uzrok smrti milijardera Džefrija Epstina samoubistvo vešanjem, rekla je portparolka kancelarije šefa patologije grada Njujorka Aja Vorti-Dejvis.

Foto: Tanjug/New York State Sex Offender Registry via AP, File Džefri Epstin

Ona je dodala da će zvaničan izveštaj o Epstinovoj smrti biti objavljen kasnije danas po lokalnom vremenu, prenosi Rojters. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"Vašington post" juče je objavio da je autopsija pokazala da je Epstinu vrat polomljen na više mesta.

Epstin je u subotu pronađen mrtav u svojoj ćeliji u zatvoru na Menhetnu gde je čekao suđenje za trgovinu ljudima i seksualno zlostavljanje.

Obesio se TRAMPOV prijatelj, bogati PEDOFIL Epstin

U optužnici koja je teretila Epstina navedeno je da je on namamio desetine maloletnica u svoje luksuzne kuće i plaćao im za seksualne usluge.

Pročitajte još:

Klinton PERVERZNJAK!? 26 puta dolazio na "OSTRVO GREHA"

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Američki milijarder Džefri Epstajn izvršio samoubistvo

Izvor: Beta, 17.Avg.2019

Rezultati obdukcije tela američkog milijardera Džefrija Espstajna, pronadjenog mrtvog pre nedelju dana u zatvoru u Njujorku, potvrdili su da je izvršio samoubistvo vešanjem, preneli su tamošnji mediji pozivajući se na izveštaj patologa.List Njujork tajms preneo je sinoć da je Epstajn koristio...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.