Otvaraju se tržni centri u Federaciji BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Maj.2020, 21:47

Otvaraju se tržni centri u Federaciji BiH

Federalni štab civilne zaštite na vanrednoj sjednici koja je održana večeras (srijeda, 27.maj) donio je odluku da tržni centri mogu ponovo početi sa radom, potvrdila je za RSE portparolka Federalne uprave civilne zaštite (FUCZ), Majda Kovač Tako je ovom odlukom, koja stupa na snagu odmah sa danom njenog donošenja, dozvoljeno otvaranje svih radnji koji se nalaze u tržnim centrima. Federalni štab civilne zaštite (FŠCZ) je također večeras donio i odluku kojom se odobrava rad...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

UBLAŽAVANJE MERA U FBiH Tržni centri nakon 70 dana otvaraju svoja vrata

Izvor: Blic, 28.Maj.2020, 08:02

Tržni centri, odnosno prostori u centrima kojima je bio zabranjen rad danas će početi sa radom na osnovu jučerašnje odluke Federalnog štaba civilne zaštite.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.