Otac trideset godina silovao ćerku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Sep.2009, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac trideset godina silovao ćerku

MELBURN - U Australiji je otkriveno da je otac trideset godina seksualno zlostavljao svoju kćerku koja je rodila četvoro njegove dece, objavio je danas australijski dnevnik "Herald san".

On bi trebalo da se u novembru pojavi pred sudom.

Zlostavljanje je počelo sedamdesetih godina prošlog veka kada je devojčica imala 11 godina, piše list, navodeći da je kći rodila četvoro dece od kojih je jedno kasnije umrlo.

List navodi da je otac uhapšen >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u februaru kada je njegova kćer ispričala sve policiji u državi Viktorija, a koja za sada nije želela da potvrdi ove informacije.

Muškarac je bio gonjen zbog 80 optužbi, precizira "Herald san". On je negirao optužbe o seksualnom zlostavljanju, pre nego što je analizom DNK potvrđeno da je on otac djece.

Njegova supruga, koja je živela zajedno sa njim, kćerkom i unucima izjavila je da nije ništa primetila.

Četvoro dece rođeno je sa zdravstvenim problemima, a jedno od njih je preminulo, navodi list.

Devojka se prvi put obratila policiji 2005. godine, ali nije želela da se pokrene istraga, jer je strahovala za svoju bezbednost, navodi list.

Izveštaj medijatora objelodanio je ovu aferu nakon što je otkriveno da služba za zaštitu dece u državi Viktorija nije zatražila policijsku istragu o smeštaju, već je poverila troje djece na čuvanje porodici osobe koja je osuđivana zbog seksualnog uznemiravanja.

Ova nova afera podseća na aferu Jozefa Fricla u Austriji koji je seksualno zlostavljao kćerku tokom 24 godine, a koja je iz te incestne veze rodila sedmoro djece.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.