Osuđen otac dečaka iz balona

Izvor: Vesti-online.com, 23.Dec.2009, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osuđen otac "dečaka iz balona"

Otac koji je u oktobru u Koloradu organizovao veliku prevaru o sinu u odletelom balonu, koja je izazvala veliku medijsku pažnu, osuđen je na 90 dana zatvora.

Hini i njegova supruga zavarali su javnost u oktobru da je njihov sin ušao u korpu sa eksperimentalnim balonom koja se otkačila i odletela.

Usledila je velika državna akcija spasavanja, tokom koje je čak na kratko bio zuastavljen i vazdušni saobraćaj u američkoj državi Kolorado da se ne bi slučajno neki >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << avion sudario sa balonom.

Balon su pratili helikopteri dok nije sleteo u jedno polje 80 kilometara dalje, a policija u korpi nije našla dete.

Kasnije je ustanovljeno da se Hinijev sin sve vreme krio u garaži porodične kuće.

Ričard Hin i njegova supruga Mejumi izjasnili su se krivim za optužbe da je priča sa sinom u balonu bila reklamni trik za televizijski rialiti šou. Presuda za Hinijevu suprugu još nije doneta.

Sva tri sina Hinijevih znala su za prevaru ali nisu optuženi zato što su maloletni.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.