Optužnice u Britaniji zbog zaplene dve tone kokaina

Izvor: N1 televizija, 21.Jul.2018, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optužnice u Britaniji zbog zaplene dve tone kokaina

Britanski sud je podigao optužnicu protiv dvoje Holandjana zbog uvoza kokaina pronađenog na jednom brodu koji je plovio Lamanšom.

"Reč je o ogromnoj količini droge najbolje, A klase. To je jedna od najvećih zaplena u Velikoj Britaniji, u vrednosti od nekoliko stodina miliona funti", izjavio je zvaničnik britanske agencije za borbu protiv kriminala Endi Kvin.

Prema njegovim rečima, droga je zaplenjena u sredu na Lamanšu u saradnji s policijom iz Portugala, Francuske >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i Holandije.

Britanska policija je tada privela dvoje Holandjana, muškarca i ženu, na brodu i oni su danas prvi put odvedeni na sud. Naredno ročište je zakazano u avgustu a dotle će ostati u pritvoru.

Najveća zaplena droge u Velikoj Britaniji bila je u aprilu 2015. kada je otkriveno tri tone kokaina u jednom brodu koji je plovio obalom Škotske.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.