Opsada u St. Peterburgu: Specijalci, eksplozije, pucnjava

Izvor: OkRadio.rs, 17.Avg.2016, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opsada u St. Peterburgu: Specijalci, eksplozije, pucnjava

Sankt Peterburg -- Ruski specijalci sprovode anti-terorističku akciju u jednoj višespratnici u stambenom kvartu u Sankt Peterburgu. Oblast je blokirana, a čule su dve detonacije. Kako navode ruski mediji, zgradu je opkolio veliki broj oklopnih vozila, agenti FSB i pripadnici elitne jedinice Specnaz. Bezbednosni izvori otkrili su agenciji RIA novosti da je u pitanju "operacija hapšenja severnokavkaskih militanata". Manji timovi specijalaca su u više navrata ulazili i izlazili iz zgrade, a čula se i pucnjava. Pretpostavlja se da su detonacije od šok bombi, a izveštači su javili i da je primećen dim koji izlazi iz zgrade.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Sankt Peterburg: Uhapšeni kavkaski militanti

Izvor: Vesti-online.com, 17.Avg.2016

Pripadnici FSB i ruske garde su tokom specijalne operacije u zgradi na Lenjinskom prospektu u Sankt Peterburgu, navodno uhapsili trojicu militanata, saopštio je za agenciju RIA Novosti izvor u policiji...Спецназ Росгвардии оцепил жилой дом на Ленинском проспекте...Фото:...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.