Oland: Hakovanje Makrona neće proći bez odgovora

Izvor: Blic, 06.Maj.2017, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oland: Hakovanje Makrona neće proći bez odgovora

Francuski predsednik Fransoa Oland danas je obećao "odgovor" na hakovanje centrističkog kandidata Emanuela Makrona nakon što su na internetu objavljene hiljade mejlova ukradenih od njegovog predizbornog tima.

- Znali smo da postoje rizici tokom predsedničke kampanje zato što se to već desilo drugde. Ništa neće proći bez odgovora - rekao je Oland za AFP.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oland najavio odgovor posle hakerskog napada na Makrona

Izvor: N1 televizija, 06.Maj.2017

Francuski predsednik Fransoa Oland upozorio je da masovno hakovanje dokumenata izbornog štaba centrističkog kandidata Emanuela Makrona, objavljenih ni dva dana do drugog kruga predsedničkih izbora u Francuskoj, neće ostati bez odgovora..."Znali smo da će postojati te opasnosti tokom predsedničke...

Nastavak na N1 televizija...

Oland besan: Hakovanje Makrona neće proći bez odgovora!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2017

Drugi krug predsedničkih izbora održava se sutra..Francuski predsednik Fransoa Oland danas je obećao "odgovor" na hakovanje centrističkog kandidata Emanuela Makrona nakon što su na internetu objavljene hiljade mejlova ukradenih od njegovog predizbornog tima...- Znali smo da postoje rizici tokom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.