Ogromni tuneli povezuju SAD i Meksiko

Izvor: Vostok.rs, 14.Jul.2012, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ogromni tuneli povezuju SAD i Meksiko

14.07.2012. -

Na granici Meksika i SAD otkrivena su dva neobično duga i dobro utvrđena podzemna tunela. Veruje se da su napravljeni za krijumčarenje droge u SAD. Nikada do sada policija nije naišla na tako velike podzemne objekte: dužina tunela je oko 200 metara, dobro su osvetljeni i opremljeni sistemom za ventilaciju.

U poslednjih nekoliko godina, meksički narko-trgovci sve više koriste tunele, jer su Amerikanci pooštrili kontrole na granici.  Od 1990. godine, na granici između zemalja, otkriveno je više od 150 tunela.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poljski put prekriven sardinama

Izvor: Vostok.rs, 14.Jul.2012

14.07.2012. -..U Poljskoj je autoput bio pokriven sardinama, koje su ispale iz kamiona greškom vozača. Incident se dogodio u blizini grada Kolobžeg u Zapadnoj Pomeraniji. Incident je prouzrokovao zatvaranje autoputa za nekoliko sati. Kako se ispostavilo, 26-godišnji kamiondžija je loše zatvorio...

Nastavak na Vostok.rs...

Američki državni podsekretar razgovarao o pitanjima bezbednosti u Libiji

Izvor: Vostok.rs, 15.Jul.2012, 12:44

15.07.2012. -..Američki državni podsekretar Vilijam Barns, doputovao je u subotu u zvaničnu posetu Tripoliju. Barns je razgovarao sa šefom prelazne vlade Libije Abdurahimom al-Kibom i drugim visokim državnim zvaničnicima. Glavna tema razgovora je bila uspostavljanje bezbednosti i stabilnosti u...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.