Oglasio se Kremlj: Poštujemo izbor francuskog naroda

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2017, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se Kremlj: Poštujemo izbor francuskog naroda

Kremlj je saopšto da poštuje rezultate prvog kruga predsedničkih izbora u Francuskoj i da se nada boljim odnosima sa Parizom.

- Mi poštujemo izbor francuskog naroda. Mi smo za izgradnju dobrih i uzajamno korisnih odnosa," saopštio je portparol Kremlja Dmirti Peskov - javlja AFP, pozivajući se na rusku agenciju RIA Novosti.

Centristički kandidat Emanuel Makron i liderka ultradesnice Marin le Pen osvojili su najviše glasova u prvom krugu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << predsedničkih izbora u Francuskoj i kvalifikovali su se za drugi krug koji će se održati 7. maja, pokazali su konačni rezultati koje je danas saopšilo francusko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Marin Le Pen, koja se pre izbora sastala sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom tokom iznenadne posete Moskvi, važi za kandidata koji uživa podršku Kremlja.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.