Obamina kćerka, preko leta, radi kao konobarica

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Avg.2016, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obamina kćerka, preko leta, radi kao konobarica

Mlađa kćerka predsednika SAD, Saša Obama, zamenila je ovog leta život u Beloj kući za posao u ribljem restoranu, prenose američki mediji.

Kćerka Baraka Obame, 15-godišnja Saša, prihvatila je da tokom leta radi u ribljem restoranu brze hrane u poznatom letovalištu Marta"s Vajnard, u Masačusetsu, gde porodica Obama rado letuje.

Kako prenosi "Boston Herald", Saša se na poslu predstavlja punim imenom Nataša, i do radnog mesta je prati šest agenata tajne službe.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Njen kolega, rekao je reporteru Boston Heralda da su se zaposleni pitali zašto novu radnicu prati šest muškaraca, te da su potom saznali da je u pitanju mlađa kćerka američkog predsednika.

Bela kuća nije komentarisala izveštaj, ali prva dama SAD-a, Mišel Obama je izjavila da "pokušava  svoju decu da vaspitava "normalno" koliko je to moguće" preneo je BBC.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obamina kćerka radi kao konobarica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2016

Mlađa kćerka predsednika SAD, Saša Obama, zamenila je ovog leta život u Beloj kući za posao u ribljem restoranu, prenose američki mediji...Kćerka Baraka Obame, 15-godišnja Saša, prihvatila je da tokom leta radi u ribljem restoranu brze hrane u poznatom letovalištu Marta's Vajnard, u Masačusetsu,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.