Obama: Tramp je simptom podele SAD

Izvor: RTS, 07.Sep.2018, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama: Tramp je simptom podele SAD

Bivši američki predsednik Barak Obama izjavio je da je predsednik Donald Tramp "simptom, a ne uzrok" onoga što deli Sjedinjene Američke Države, istovremeno pozivajući građane da izađu na izbore za Kongres u novembru.
Barak Obama je u govoru na Univerzitetu Ilinois rekao da Tramp ima koristi od ozlojeđenosti, straha i gneva koji su političari podsticali godinama.

Obama >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je neuobičajeno direktno izrazio zabrinutost zbog politike Trampove ere i pozvao birače, naročito mlade, da izađu na izbore u novembru, prenosi AP.
"Samo pogled na najnovije glavne vesti reći će vam da je ovaj trenutak stvarno drugačiji. Ulog je zaista veliki. Posledice po svakog od nas koji sedimo na marginama biće još strašnije", upozorio je bivši predsednik SAD.
Pogledaj vesti o: Barak Obama,   Donald Tramp

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obama: Tramp je simptom a ne uzrok

Izvor: Beta, 07.Sep.2018

Bivši predsednik SAD Barak Obama rekao je danas da je trenutni predsednik Donald Tramp "simptom, a ne uzrok" onoga što deli zemlju.Obama je u govoru na univerzitetu Ilinois rekao da Tramp koristi iste zamerke, strah i bes koje su političari godinama potpaljivali.Prema njegovim rečima, to je rezultat...

Nastavak na Beta...

Obama: Tramp je simptom podele SAD

Izvor: Blic, 08.Sep.2018, 00:11

Bivši američki predsednik Barak Obama izjavio je da predsednik Donald Tramp "simptom, a ne uzrok" onoga što deli Sjedinjene Američke Države, istovremeno pozivajući građane da izađu na izbore za Kongres u novembru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.