Izvor: Danas, 25.Nov.2015, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi zamenik predsednika opštine Majdanpek

Majdanpek - Kao i brojne prethodne, poslednja sednica Skupštine opštine Majdanpek potrajala je više sati. Tome je doduše doprineo i obiman dnevni red, ali i procedura tajnog glasanja za izbor novog zamenika predsednika opštine koja je usledila zbog podnošenja ostavke dosadašnjeg zamenika predsednika opštine, Draška Ćetkovića.

Tokom skoro petosatnog zasedanja odbornici su doneli odluku o stipendiranju učenika i studenata, odluku o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << metra odgovarajuće nepokretnosti za utvrđivanje poreza na imovinu za narednu godinu, odluku o usvajanju procene ugroženosti od elementarnih nepogoda i nesreća, dali saglasnost na UPPR RTB Bor grupa - Rudnik bakra Majdanpek (Unapred pripremljeni plan reorganizacije) i prihvatili izveštaje o izmenama i dopunama programa rada pojedinih javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač opština.

Zbog formiranja nove odborničke grupe, kadrovska komisija je dobila nove članove, a nakon sprovedenog konkursa za direktora JP za građevinsko zemljište i puteve izabran je Ivan Nikolić, dosadašnji v.d. direktor.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.