Normalizovan avio-saobraćaj na aerodromu u Istanbulu

Izvor: N1 televizija, 29.Jun.2016, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Normalizovan avio-saobraćaj na aerodromu u Istanbulu

Obnovljeni su letovi sa istanbulskog Međunarodnog aerodroma "Ataturk" ka SAD i iz SAD, pošto se stanje normalizovalo posle sinoćnog terorističkog napada sa 36 mrtvih i više od 147 ranjenih.

Pozivajući se na neimenovanog američkog zvaničnika, Agencija AP je javila da su ti letovi obnovljeni jutros u 05.00 sati.

Taj zvaničnik je rekao da je u vreme prekida letova u vazduhu bilo deset aviona iz Turske za SAD koji su svi došli na odredišta.

AP javlja da je upravo u vreme napada na istanbulski aerodrom sleteo avion s premijerom Albanije Edijem Ramom došao u zvaničnu posetu Turskoj. Delegacija je bezbedno izvedena sa aerodroma.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Normalizuje se avio-saobraćaj na aerodromu u Istanbulu

Izvor: N1 televizija, 29.Jun.2016

Turski zvaničnici saopštili su da je Međunadni aerodrom Ataturk u Istanbulu otvoren i da je vazdušni saobraćaj vraćen u normalu, posle trostrukog samoubilačkog napada u kome je poginulo 36 ljudi a 147 je ranjeno...Turski premijer Binali Jildirim rekao je novinarima da je vazdušni saobraćaj normalizovan..."Naš...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.