Izvor: Vesti-online.com, 18.Maj.2017, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njujork: Auto uleteo među pešake - ima mrtvih

Federalni istražni biro (FBI) sarađuje sa njujorškom policijom u istrazi današnjeg napada u kome je vozilo u punoj brzini uletelo među pešake na Tajms skveru u Njujorku, kada je najmanje jedna osoba poginula, 20 povređeno, prema podacima Si-Bi-Es njuza (CBS news), dok je vozač u međuvremenu uhapšen.

Zvaničnici policije potvrdili su za Rojters da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << FBI sarađuje sa njima u istrazi napada na Tajms skveru.

What's happening in Times Square?? This car was in the sidewalk and people are on the streets pic.twitter.com/PsepRtfrAr— gb (@gb__) 18. мај 2017.

Predsednik SAD Donald Tramp obavešten je o napadu i prati situaciju, saopštio je sekretar za štampu Bele kuće u objavi na Tviteru.

Jedan zvaničnik vlade SAD saopštio je da za sada napad nije povezan sa terorizmom.

Policija Njujorka zatvorila je taj deo Menhetna.

Vozilo koje je uletelo među pešake je crvena limuzina, navodi Rojters, a vozač je nakon hapšenja odveden u stanicu gde će biti testiran na nivo alkohola u krvi.

Američki mediji navode da je vozač 26-godišnji muškarac iz Bronksa u Njujorku.

NEW YORK: At least one person has died after speeding vehicle strikes pedestrians in Times Square in NYC. At least 10 others being treated. pic.twitter.com/eyVrHxtwXd— KolHaolam (@KolHaolam) 18. мај 2017.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.