Nijagarini vodopadi u bojama srpske trobojke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2022, 11:06

Nijagarini vodopadi u bojama srpske trobojke

U čast Dana državnosti Srbije, sinoć su Nijagarini vodopadi u Kanadi bili osvetljeni u bojama srpske zastave.

U znak poštovanja prema Srbiji i srpskom narodu, 15. februara institucija nadležna za staranje i očuvanje Nacionalnog parka Nijagarinih vodopada, na molbu Ambasade Srbije, omogućila je osvetljavanje širom sveta čuvenih vodopada u bojama srpske trobojke.

I ove godine su građani srpskog porekla, koji žive i rade u Nijagari, uživo bili svedoci spektakularnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << događaja, a ostali su osvetljavanje mogli da isprate preko linka kojim je uživo prenošeno.

Događaj će, kako je dodao ambasador Dejan Ralević za Tanjug, postati tradicija koju je Ambasada Srbije u Otavi započela pre tri godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.