Netanjahu i Putin se sastaju krajem februara

Izvor: Vesti-online.com, 22.Feb.2019, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Netanjahu i Putin se sastaju krajem februara

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu sastaće se sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u Moskvi 27. februara, saospšteno je iz njegove kancelarije.

Kako navodi AP, tema razgovora biće verovatno problemi na Bliskom Istoku, a pogotovo o Siriji.

Agencija navodi da su dvojica lidera imali zakazan sastanak ove nedelje, ali je on odložen bez >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ikakvog objašnjenja.

Iz Kremlja je, takođe, potvrđeno da će Netanjahu i Putin razgovarati o Bliskom Istoku, uključujući i Siriju.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naredne nedelje sastanak Putina i Netanjahua

Izvor: Blic, 22.Feb.2019

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu sastaće se u sredu, 27. februara, sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, saopšteno je večeras iz kabineta Netanjahua.

Nastavak na Blic...

Putin i Netanjahu 27. februara u Moskvi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Feb.2019

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu sastaće se s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u narednu sredu, 27. februara, saopštio je njegov kabinet. Sastanak u Moskvi je prvobitno bio planiran za juče, ali je odložen jer je Netanjahu ostao u Izraelu da doprinese sklapanju savezništva izmedju desničarskih...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.