Nestao južnokorejski brod kod Urugvaja

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Apr.2017, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestao južnokorejski brod kod Urugvaja

Vlada Južne Koreje saopštila je danas da je južnokorejski teretni brod "Stela dejzi" sa 24 članova posade nestao danas kod obala Urugvaja.

Kontakt sa brodom izgubljen je sinoć, ubrzo pošto je jedan od članova posade poslao SMS poruku kompaniji u kojoj je rekao da voda ulazi u brod.

Urugvajska pomorska policija i još jedno komercijalno plovilo koje je u tom trenutku bilo u blizini tragaju za brodom koji je 26. marta krenuo iz Brazila.

Nije poznato da >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << li je brod potonuo niti da li su članovi posade uspeli da pobegnu i da se spasu. U trenutku nesreće na brodu se nalazilo 16 Filipinaca i osmorica Južnokorejaca.

Brod je registrovan na Maršalskim ostrvima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.