Ne masturbirajte, ruke će vam zatrudneti!

Izvor: Mondo, 26.Maj.2015, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne masturbirajte, ruke će vam zatrudneti!

Ukoliko muškarci masturbiraju ruke će im biti trudne u zagrobnom životu, tvrdi jedan muslimanski TV-propovednik.

Foto: Screenshot

TV-propovednik Cihad Han uputio je gledaoce privatne televizije 2000 TV u sve opasnosti muškog samozadovoljavanja (o ženskom ne treba ni govoriti).

Ukoliko se muškarac samozadovoljava ruke će mu zatrudneti u zagrobnom životu, odgovorio je Han na pitanje jednog gledaoca koji je zabrinut za svoju karmu jer "masturbira iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je oženjen", prenosi pisanje turskog dnevnika "Hurriyet Daily News" britanski Metro.co.uk.

Nakon ponovljenog pitanja Han je odgovorio da je masturbiranje "haram" (ono što je u islamu zabranjeno) i da se gledalac mora odupreti "iskušavanju Satane".

Sveštenik Han, koji ima 12.500 sledbenika na Twitteru, je meta ismevanja na nekim sajtovima društvenih mreža.

"Hurriyet" pojašnjava da se muslimanski verski učenjaci i škole različito odnose prema tome da li je i kada masturbacija dozvoljena.

Kao i hrišćanske škole i učenja, dodali bismo.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

IZVALA VEKA: Ruke muškaraca koji mastrubiraju u zagrobnom životu će zatrudneti

Izvor: NaDlanu.com, 26.Maj.2015

MUSLIMANSKI propovednik izvalio je u nedelju tokom svog nastupa na turskoj privatnoj televiziji 2000 TV da će ruke muškaraca koji masturbiraju "zatrudneti u zagrobnom životu"...Nakon ove izjave, propovednik Han je postao top tema u medijima i na društvenim mrežama. "Postoji li ginekolog u zagrobnom...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.