Nataša Jeremić: Mišel Obama je veoma srdačna

Izvor: Večernje novosti, 26.Sep.2012, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Jeremić: Mišel Obama je veoma srdačna

NATAŠA Jeremić, supruga predsednika Generalne skupštine UN Vuka Jeremića, i prva dama Amerike Mišel Obama, upoznale su se na prijemu koji tradicionalno organizuje predsednik SAD, svake godine na početku zasedanja GS UN.Dan kasnije, Nataša i Mišel sedele su zajedno u loži velike sale Generalne skupštine i pažljivo slušale govore svojih supružnika, kao i drugih svetskih državnika.Specijalno za "Novosti", Nataša Jeremić opisala je prve susrete sa Obaminom ženom i utiske koje je ponela >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << o njoj:- Gospođa Obama je neposredna, srdačna i veoma druželjubiva. Tokom prijema uglavnom smo pričale o načinu života u Americi, razlikama između Vašingtona i Njujorka. Interesovalo ju je kako mi se čini život u veoma dinamičnom gradu kao što je Njujork.A posle govora njihovih supruga, Nataša i Mišel su čestitale jedna drugoj zbog uspešnih nastupa.Nataša Jeremić doputovala je početkom septembra u Njujork, koji će narednih godinu dana biti njen dom, sve dok traje i mandat bivšeg šefa naše diplomatije na Ist Riveru.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nataša Jeremić i Mišel Obama ćaskale o Njojorku

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Sep.2012

Nataša Jeremić, supruga predsednika Generalne skupštine UN Vuka Jeremića upoznala se sa prvom damom SAD Mišel Obamom i sa njom proćaskala o razlikama između Njujorka i Vašingtona.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Jeremić i Obama se sprijateljili

Izvor: Kurir, 27.Sep.2012, 08:30

Vuk i Nataša Jeremić provodili vreme sa predsednikom SAD..NJUJORK - Na visokom nivou...Predsedavajući Generalne skupštine UN Vuk Jeremić i njegova supruga Nataša zbližili su se s bračnim parom Obama tokom 67. zasedanja skupštine UN. Prvi put sreli su se na prijemu, a supruge Nataša i Mišel,...

Nastavak na Kurir...

Šta su pričale Mišel Obama i Nataša Jeremić

Izvor: NaDlanu.com, 27.Sep.2012

Nataša Jeremić, supruga predsednika Generalne skupštine UN Vuka Jeremića, upoznala se sa prvom damom SAD Mišel Obamom, za koju kaže da izgleda bolje nego na fotografijama i da je veoma prijatna i neposredna u komunikaciji...Kako prenosi RTS, donedavna voditeljka i urednica Drugog dnevnika na RTS-u,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.