Nastavak pada broja zaraženih koronavirusom

Izvor: Vostok.rs, 02.Jun.2020, 07:43

Nastavak pada broja zaraženih koronavirusom

Ministarstvo zdravlja Vlade Republike Srbije saopštilo je da je u našoj zemlji u poslednja 24 časa potvrđeno 18 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a da je preminula još jedna osoba.
Od poslednjeg izveštaja testirano je 2.315 uzoraka, od kojih je 18 nalaza bilo pozitivno. U Srbiji je ukupno zaraženo 11.430 osoba, od kojih se 6.726 oporavilo. Od početka epidemije od koronavirusa su preminula 244 lica, pri čemu je stopa smrtnosti 2,13 odsto. U bolnicama je trenutno 468 pacijenata, od kojih je devet na respiratoru. Do sada je ukupno testirano 247.760 lica koja su ispunjavala kriterijume definicije slučaja. razgovora: Šta je Flin

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.