Napadač iz Liježa ubio i cimera u zatvoru

Izvor: Mondo, 30.Maj.2018, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadač iz Liježa ubio i cimera u zatvoru

Napadač koji je juče u belgijskom gradu Liježu ubio tri osobe, među kojima dve policajke, dan pre napada je usmrtio još jednu osobu, izjavio je danas belgijski ministar unutrašnjih poslova Žan Žanbon.

Foto: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

Žanbon je rekao televiziji RTL da je napadač, identifikovan kao Bendžamin Herman, u noći pre napada počinio još jedno ubistvo.

Belgijski ministar je kazao da je Herman udario tupim predmeton u glavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i ubio bivšeg cimera iz zatvorske ćelije.

Napad u Belgiji, ima mrtvih! (VIDEO)

Napadač je juče u belgijskom gradu Liježu ubio troje ljudi, uključujući dve pripadnice policije, a tužioci strahuju da je reč o terorističkom napadu. Bendžamin Herman nožem je ranio policajke i oteo im oružje, a potom ih je njime ubio. I napadač je ubijen.

Snimljen trenutak likvidacije napadača iz Liježa!

Belgijski premijer Šarl Mišel izjavio je da je Herman osuđenik koji je bio indirektno pomenut u izveštajima bezbednosnih službi o osobama sklonim radikalizmu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.