Napad na džamiju: Bomba pa pucnjava, desetine mrtvih

Izvor: Vesti-online.com, 24.Nov.2017, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad na džamiju: Bomba pa pucnjava, desetine mrtvih

U eksploziji i oružanom napadu koji se dogodio u egipatskoj džamiji na Sinaju poginulo je najmanje 85 osoba, 80 osoba je povređeno, javlja AP.

Naoružani napadači upali su u džamiju u vreme molitve.

Ministar zdravlja Egipta naveo je da se strahuje da će broj mrtvih da raste.

Kako su naveli očevici, eksplozivna naprava aktivirana je tik kraj džamije Al Raudah u gradu Bir al-Abd, a nakon što su ljudi počeli da beže, počela je paljba.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Napad na džamiju: Bomba pa pucnjava, 155 mrtvih

Izvor: Vesti-online.com, 24.Nov.2017

U eksploziji i oružanom napadu koji se dogodio u egipatskoj džamiji na Sinaju poginulo je najmanje 155 osoba, povređeno je 120 ljudi, javlja AFP...Naoružani napadači upali su u džamiju u vreme molitve lokalnih bezbednosnih pripadnika...Ministar zdravlja Egipta naveo je da se strahuje da će broj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.