Najmanje 17 mrtvih u urušavanju mosta u Indiji

Izvor: Blic, Tanjug, 25.Dec.2009, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmanje 17 mrtvih u urušavanju mosta u Indiji

Najmanje 17 ljudi poginulo je kada se srušio most na zapadu Indije, a još se traga za par desetina njih, koji su nestali u reci ili su još zarobljeni pod ruševinama, saopštile su danas vlasti.

Most, koji je bio u izgradnji, srušio se sinoć na reci Čambal, u indijskoj državi Radžastanu, javile su agencije. Prema izveštajima policije, na konstrukciji je u trenutku nesreće bilo skoro 50 radnika i inženjera.

Dosad je pronađeno 17 tela i spaseno 12 ljudi, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su prebačeni u bolnicu. Strahuje se da su ostali zatrpani pod ruševinama ili da su se udavili u reci.

Spasilačke ekipe raščišćavaju ruševine uz pomoć dizalica i bagera. Istraga tek treba da utvrdi šta je bio uzrok nesreće.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.