Nađeni ostaci malezijskog aviona MH370!?

Izvor: Mondo, 29.Jul.2015, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađeni ostaci malezijskog aviona MH370!?

Istočno od Madagaskara pronađene su olupine na obali ostrva Reunion. Ispituju se sve mogućnosti kako bi se utvrdilo da li su u vezi sa nestankom malezijskog aviona na letu MH370.

Foto: YouTube

  Pripadnik Vazduhoplovstva Francuske Kristijan Retournat rekao je za Si-En-En da se olupline ispituje kako bi se utvrdilo da je reč o malezijskom MH370 koji je nestao pre 18 meseci.

BREAKING NEWS - MORE PHOTOS: Possible debris of #MH370 found at La Reunión Island. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pic.twitter.com/ZqgZMzV2gH

— Breaking News Feed (@PzFeed) July 29, 2015

"Još uvek je prerano da bismo mogli da kažemo da li je reč o avionu sa leta MH-370. Samo smo pronašli olupine", rekao je francuski vojnik.

Boing 777  kompanije "Malezija erlajnz" sa 227 putnika i 12 članova posade, nestao je 8. marta prošle godine tokom leta iz Kuala Lumpura za Peking.

Debris found off Reunion Island being examined to see if it's related to #MH370, official says http://t.co/1bIWTP1UZvpic.twitter.com/pq2q9B3PkP

— CNN (@CNN) July 29, 2015

Poslednji kontakt s kontrolorima leta imao je kada se nalazio 120 nautičkih milja od istočne obale malezijskog grada Kota Baru.

Vlasti su saopštile da ne znaju zašto je avion skrenuo sa kursa iznad mora između Malezije i Vijetnama i gde je tačno završio.

Ostrvo Reunion se nalazi na 800 kilometara od Madagaskara.

"Way too soon to say whether or not it is MH370." Debris is currently being checked for ties: http://t.co/WJ9oeQoIk4pic.twitter.com/rexCSO7vzM

— CNN (@CNN) July 29, 2015

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.