Na severu Sirije poginula dva turska vojnika

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Jul.2021, 11:10

Na severu Sirije poginula dva turska vojnika

Tursko ministarstvo odbrane saopštilo je da su dvojica turskih vojnika poginula na severu Sirije. Ministarstvo je na Twitteru objavilo da su u napadu na tursko oklopno vozilo ubijena dvojica vojnika, a još dvojica su povređena. Napad se dogodio 24. jula u takozvanoj zoni Štit Eufrata, u regionu između turske granice i Alepa na severu Sirije, uključujući i gradove Džaralbus i Al Bab. Ministarstvo je navelo da je odgovorilo napadom na "terorističke" mete. U saopštenju nije...
Pogledaj vesti o: Turska,   Twiter

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

UBIJENA DVOJICA TURSKIH VOJNIKA NA SEVERU SIRIJE Turske snage uzvratile vatrom

Izvor: Kurir, 25.Jul.2021

Dvojica turskih vojnika su ubijena i još dvojica su ranjena u napadu na njihovo oklopno vozilo na severu Sirije, nakon čega su turske snage uzvratile vatrom, saopštilo je u subotu tursko ministarstvo odbrane.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.