NS: Bazeni spas od gradske gužve

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2017, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Bazeni spas od gradske gužve

Beg od gradske gužve, osim na Štrandu, veliki broj Novosađana pronalazi na otvorenim bazenima u gradu.

Sezona kupanja na Spensu i Sajmištu, počela je 9. juna, a ove godine, kako je najavljeno, posetioci će tokom jula i avgusta, moći da uživaju i u programu "Leto na bazenu", koji će uključivati različite muzičke i sportske aktivnosti.

Za kupanje, sunčanje i odmor na otvorenom bazenu na Spensu, kao i prošle godine, naplaćuje se 300 dinara za odrasle, odnosno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 200 dinara za decu, ili one koji kupuju poludnevnu kartu. Kupači nemaju zamerke na cene sladoleda, kafe i sokova, a kada je o higijenskim uslovima reč, kažu, uvek može još bolje.

Pored biznis, rekreativnih i smena za građane, ovog leta, bazen na Spensu najverovatnije će raditi u još jednom terminu.

Za 50 dinara manje po osobi, kupačima na Sajmištu dostupni su dečiji brčkavac, bazen za neplivače i olimpijski bazen. Uprkos tome što su bazeni prilagođeni uzrastu i plivačkom umeću posetilaca, savetuje se opreznost i poštovanje pravila.

Od sutra, pa tokom narednih meseci, počinje sportska sezona na bazenu, u okviru koje će svi posetioci, bez nadoknade, moći da koriste terene za odbojku, badminton, košarku, mali fudbal, stoni tenis, ili rusku kuglanu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.