Izvor: Blic, 26.Jul.2016, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMCI, NEĆETE MIRNO SPAVATI Islamska država objavila snimak napadača iz Ansbaha

Islamska država objavila je snimak na kom se Sirijac koji se razneo u baru u nemačkom gradu Ansbahu i ranio 15 ljudi, zaklinje na vernost ID i obećava da nemački narod "neće moći mirno da spava".

Ansbach bomber pledged allegiance to ISIL militants https://t.co/i1zrbwhmPO https://t.co/rdAjfMK0Dk

Video je objavila rano jutros islamistička agencija Amak, povezana sa ID. Na snimku se vidi čovek lica prekrivenog crnom maramom, koji preti da će stanovnicima Nemačke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zagorčati život i "razneti njihove domove".

ID objavila je isti snimak koji je policija juče pronašla u stanu napadača, prenela je agencija Asošiejted pres.

U stanu migranta iz Sirije pronađeno je više video snimaka "salafističkog sadržaja", benzin, razne hemikalije i druge supstance koje se mogu koristiti za pravljenje bombe.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO poruka Nemcima napadača iz Ansbaha

Izvor: Mondo, 26.Jul.2016

Islamska država objavila je snimak na kom se Sirijac koji se razneo u baru u nemačkom gradu Ansbahu i ranio 15 ljudi, zaklinje na vernost ISIS-u i obećava da nemački narod "neće moći mirno da spava"...Foto: youtube/printscreen..Video je objavila rano jutros islamistička agencija Amak, povezana...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.