NEMA PREPREKA ZA LjUBAV: Tinejdžer provalio u zatvor zbog bivše devojke

Izvor: Večernje novosti, 25.Okt.2019, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA PREPREKA ZA LjUBAV: Tinejdžer provalio u zatvor zbog bivše devojke

U pokušaju da ponovo pridobije svoju bivšu devojku, jedan tinejdžer u Nemačkoj provalio je u - zatvor U pokušaju da ponovo pridobije svoju bivšu devojku, jedan tinejdžer u Nemačkoj provalio je u - zatvor. Prema zvaničnicima zatvora u gradu Vehta, na severozapadu Nemačke, ovaj 18-godišnjak popeo se uza zid visok četiri metra da bi došao do prozora svoje bivše devojke, prenosi AP. Mladić je odbijao da siđe s prozora, pa su pozvani vatrogasci koji su ga spustili >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << uz pomoć merdevina. On se tereti za nedozvoljen pristup i kontakt sa zatvorenicima.PROČITAJTE JOŠ - POSLE PROVALE U ZATVOR: Uhapšen zbog sumnje da je provalio u magacin prodavnice Nije jasno da li je uspeo da ponovo pridobije srce devojke, takođe 18-godišnjakinje, koja je sa njim raskinula preko telefona.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Provalio u zatvor zbog devojke: Hteo da joj dokaže da je voli

Izvor: B92, 25.Okt.2019

U pokušaju da ponovo dobije naklonost svoje bivše devojke, jedan tinejdžer u Nemačkoj provalio je u zatvor...Prema rečima zvaničnika zatvora u gradu Vehta, na severozapadu Nemačke, ovaj 18-godišnjak popeo se uz zid visok četiri metra da bi došao do prozora svoje bivše devojke...Mladić je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.