Most: Šta Beograd može da nauči od Zagreba?

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Jun.2021, 12:11

Most: Šta Beograd može da nauči od Zagreba?

U najnovijem Mostu Radija Slobodna Evropa razgovaralo se o tome da li iskustvo građanske koalicije Možemo, koja je pobedila na nedavnim izborima za gradonačelnika i gradsku skupštinu Zagreba, može biti od koristi građanskim aktivistima u Beogradu. Sagovornici su bili Sandra Benčić iz koalicije Možemo i Dobrica Veselinović iz Incijative Ne da(vi)mo Beograd. Bilo je reči o tome kako je Tomislav Tomašević, kandidat zeleno-leve koalicije Možemo koji je na izborima pre četiri godine dobio 13.000...
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Benčić i Veselinović o građanskom aktivizmu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Jun.2021

U najnovijem Mostu Radija Slobodna Evropa razgovaralo se o tome da li iskustvo građanske koalicije Možemo, koja je pobedila na nedavnim izborima za gradonačelnika i gradsku skupštinu Zagreba, može biti od koristi građanskim aktivistima u Beogradu.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.