Izvor: Blic, 07.Jan.2019, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo odbrane greškom čestitalo Božić patrijarhu Pavlu

Uprava za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane danas je, u mejlu upućenom medijima, Božić čestitala i pokojnom srpskom patrijarhu Pavlu! Međutim, nakon dvadesetak minuta zaposleni u Upravi su primetili grešku i medijima poslali novo saopštenje u kome su čestitke upućene patrijarhu Irineju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vulinovo ministarstvo čestitalo Božić patrijarhu Pavlu

Izvor: B92, 07.Jan.2019

Ministarstvo odbrane je, povodom Božića, objavilo saopštenje u kom praznik čestita, umesto aktuelnom patrijarhu Irineju, pokojnom patrijarhu Pavlu...Iz Uprave za odnose sa javnošću ministarstva na čijem čelu se nalazi Aleksandar Vulin ubrzo je stiglo ponovljeno saopštenje sa ispravljenom greškom...U...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.