Milkšejkom protiv Najdžela Faraža

Izvor: RTS, 20.Maj.2019, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milkšejkom protiv Najdžela Faraža

Lider britanske Stranke za Bregzit Najdžel Faraž pogođen je milkšejkom tokom predizborne kampanje u Njukaslu.
Faraž je održao kraći govor u Njukaslu, koji je obišao u okviru kampanje za izbore za Evropski parlament, kada je čaša milkšejka poletela ka njegovom licu.

Ubrzo je policija privela muškarca koji je bacio milkšejk. Reč je o Polu Krovteru (32), koji je rekao da je Faraža gađao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << milkšejkom od banane i slane karamele koji je koštao 5,25 funti.
"Ispravno je buniti se protiv ljudi kao što je Faraž", rekao je Krovter dodajući da su Faražove ideje štetnije nego malo milkšejka po njemu.
Noseći lisice, Krovter je rekao da ne žali zbog onoga što je uradio.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Incident na skupu: Najdžela Faraža gađali milkšejkom, počinilac uhapšen VIDEO

Izvor: B92, 20.Maj.2019

London -- Lider britanske Stranke za Bregzit Najdžel Faraž pogođen je danas čašom milkšejka u Njukaslu...Faraž je učestvovao na događaju u kampanji za predstojeće izbore za Evropski parlament...Policija je saopštila da je 32-godišnji muškarac uhapšen zbog sumnje da je gađao Faraža milkšejkom...AP...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.