Izvor: Blic, 28.Jun.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Menadžer Juventusa skočio kroz prozor

Menadžer Juventusa skočio kroz prozor

Đanluka Pesoto, bivši fudbaler Juventusa, prevezen je u bolnicu sa ozbiljnom povredom glave i višestrukim prelomom kičme nakon što je najverovatnije iskočio kroz prozor drugog sprata upravne zgrade torinskog kluba.

Pesoto je nedavno postavljen za menadžera, a 35-godišnji igrač koji je 22 puta nosio dres 'azura', jedan je od osumnjičenih za učešće u skandalu vezanom za nameštanje utakmica italijanskog prvenstva. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

U Juventusu nisu želeli da komentarišu da li je Pesoto slučajno ispao kroz prozor i da li je bilo svedoka incidenta, ali je rečeno da je pao sa visine od 15 metara i da je u ruci držao brojanicu. Nezvanično se, ipak, saznaje da je Pesoto pokušao samoubistvo. Doktori su izjavili da je njegovo stanje ozbiljno, ali da mu život nije u opasnosti. Kapiten italijanske reprezentacije Fabio Kanavaro napustio je konferenciju za medije u Nemačkoj kada je čuo vest iz Torina. Na stubu srama za nameštanje mečeva nalaze se i Milan, Fiorentina i Lacio, a konačna presuda očekuje se do 9. jula.

- Šokiran sam kao i svi moji prijatelji. Mnogi od nas imali su prilike da igraju sa njim. Videli smo ga pre nekoliko dana kada je došao u Nemačku da nas bodri u meču sa Češkom. Svi se nadamo da će se što pre oporaviti - rekao je Marko Materaci.

A. P.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.