Memoari Ansanža protiv njegove volje

Izvor: S media, 21.Sep.2011, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Memoari Ansanža protiv njegove volje

Objavljeni memoari Džulijana Asanža, bez njegove volje. Knjiga od sutra u prodaji.

Dugo očekivani memoari osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža konačno su objavljeni, ali bez njegove saglasnosti.

Britanski izdavač "Kenongejt" saopštio je da će se knjiga, označena kao "neodobrena autobiografija", naći sutra u prodaji u knjižarama kao i u onlajn izdanju.

Đelić preuzeo Jeremićev rečnik

Sumnjivi klubovi, navijači, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << funkcioneri...

Šutanovac: Zvao sam i Ruse i Kineze da lete! (VIDEO)

"Kenongejt" je prošle godine platio Asanžu veliku sumu za prava na njegove memoare kada je osnivač Vikilikasa počeo da radi na knjizi.

Međutim, izdavač je danas saopštio da je Asanž vremenom postajao sve uznemireniji oko ovog projekta da bi na kraju rekao da su "svi memoari zapravo prostitucija".

"Kenongejt" kaže da je Asanž pokušao da otkaže čitav projekat međutim obzirom da nije vratio avans koji je primio sada će biti objavljena radna verzija koju je Asanž predao izdavaču u martu mesecu.

Vikiliks za sada nije odgovorio na zahtev za komentarom povodom ovog pitanje, prenosi AP.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.