Masovna tuča navijača Valensije i Barselone

Izvor: RTS, 25.Jan.2020, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masovna tuča navijača Valensije i Barselone

Navijači Valensije i Barselone sukobili su se u blizini stadiona "Mestalja" pred utakmicu dva kluba u La Ligi. Gradske vlasti su još pre desetak dana utakmicu okarakterisali kao događaj visokog rizika, ali nisu uspeli da spreče masovnu tuču.
Najvatrenije pristalice Valensije i Barselone pokrenule su sukob tokom kojeg su korišćene baklje, palice, kamenice, stolice iz okolnih kafića...

Hit >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na društvenim mrežama postao je jedan od učesnika, koji je čak iskoristio tacnu i šoljicu za kafu kao "oružje".
Više od stotinu huligana iz Katalone  zadržano je u zatvoru i oni nisu u stanju da prisustvuju derbiju 21. kola španskog prvenstva.
Za sada nema informacija o povređenima, pošto se veliki broj navijača razbežao po dolasku policije.
Duel Valensije i Barselone na "Mestalji" igra se od 16 časova.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Haos ispred Mestalje " opšta tuča navijača Valensije i Barselone VIDEO

Izvor: B92, 25.Jan.2020

Navijači Valensije i Barselone sukobili su u blizini stadiona "Mestalja" pred utakmicu dva kluba u La Ligi...Fudbaleri Valensije uspeli su da pobede Barselonu na Mestalji posle 12 godina rezultatom 2:0...Gradske vlasti još pre desetak dana su utakmicu okarakterisali kao događaj visokog rizika, ali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.