Mali iz Vašingtona: Najgori predlog kojeg smo do sada videli

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Sep.2020, 18:37

Mali iz Vašingtona: Najgori predlog kojeg smo do sada videli

Ministar finansija Srbije Siniša Mali, koji je deo delegacije Srbije u razgovorima sa Kosovom u Vašingtonu, rekao je novinarima da se Srbija tokom razgovora "bori za svaku rečenicu i svaku reč". Premijer Kosova Avdulah Hoti i predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigli su 3. septembra kasno popodne na sastanak u Beloj kući u Vašingtonu, uz posredstvo Sjedinjenih Američkih Država. "Ekonomske teme očigledno nisu prioritet kako smo mi očekivali. Tačka deset liste koja nam je...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali: Nikad nismo dobili gori papir

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Sep.2020

Ministar finansija Srbije Siniša Mali, koji je deo delegacije Srbije u razgovorima sa Kosovom u Vašingtonu, rekao je (3. septembar novinarima da se Srbija tokom razgovora dobila ponudu za sporazum od 16 tačaka. Po njegovim rečima tačka pod brojem 10 podrauzmeva međusobno priznanje.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Priština na udaru kritika: Delegacija u Vašingtonu brojna, a nestručna

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Sep.2020, 14:29

PRIŠTINA - Prištinska vlada i premijer Avdulah Hoti oštro su kritikovani u Prištini zbog brojnosti delegacije koja je otputovala u Vašington na dijalog s Beogradom, a u kojoj gotovo da nema nijednog ekonomiste, a teme su, piše prištinski portal Ljajmi, ekonomske.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.