Majka u vudu ritualu zapalila dete

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2009, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka u vudu ritualu zapalila dete

NJUJORK - Protiv jedne majke i bake iz Njujorka podignute su optužnice jer su zapalile šestogodišnju devojčicu tokom haićanskog vudu rituala, nanevši joj opekotine opasne po život, saopštilo je danas tužilaštvo.

Tužilac je naveo da je devojčici 25 odsto tela zahvaćeno opekotinama, a ona je u takvom stanju bila celu noć, a tek je na insistiranje jednog rođaka odvedena u bolnicu.

Majka (29) optužena je za napad i ugrožavanje deteta, a ako bude osuđena preti joj kazna do 25 godina zatvora, preneo je Rojters.

Baka (70) je optužena za ugrožavanje zdravlja deteta i preti joj sedam godina zatvora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majka zapalila dete tokom vudu rituala

Izvor: Mondo, 19.Jun.2009

Protiv jedne majke i bake iz Njujorka podignute su optužnice jer su zapalile šestogodišnju devojčicu tokom haićanskog vudu rituala, nanevši joj opekotine opasne po život.

Nastavak na Mondo...

Zapalile dete tokom vudu rituala

Izvor: B92, 19.Jun.2009

Njujork -- Protiv jedne majke i bake iz Njujorka podignute su optužnice jer su zapalile šestogodišnju devojčicu tokom haićanskog vudu rituala i nanele joj teške povrede... Tužilac je naveo da je devojčici 25 odsto tela zahvaćeno opekotinama, a ona je u takvom stanju bila celu noć, a tek je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.