Majka pokušala da proda bebu za 30.000 evra

Izvor: S media, 10.Feb.2011, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka pokušala da proda bebu za 30.000 evra

Žena iz Moldavije, najsiromašnije zemlje u Evropi, uhapšena je danas u Moskvi nakon pokušaja da proda svog dvomesečnog sina za 1,2 miliona rublji (oko 30.000 evra), izjavila je zvaničnica Istražnog komiteta Rusije.

Majka, Marija Kanacui, koja ima 39 godina, uhapšena je danas u bolnici u ruskoj prestonici kada je primala 1,2 miliona rublji za svoju bebu, rekla je nadležna Viktorija Ciplenkova za agenciju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Ria Novosti.

Krivična istraga za "trgovinu ljudima" pokrenuta je protiv majke koja je u pritvoru. Ona se suočava sa kaznom do deset godina zatvora.

Konferencija o trgovini ljudima na Balkanu

Okolnosti hapšenja nisu navedene a prodaja dece nije redak slučaj u Rusiji, naročito medju alkoholičarima.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokušala da proda bebu za 30.000 evra

Izvor: Mondo, 10.Feb.2011

Žena iz Moldavije, najsiromašnije zemlje u Evropi, uhapšena je danas u Moskvi nakon pokušaja da proda svog dvomesečnog sina za 1,2 miliona rublji (oko 30.000 evra).

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.