Magarac odslužio zatvorsku kaznu

Izvor: Blic, 22.Maj.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magarac odslužio zatvorsku kaznu

Nakon što je ujeo i šutnuo dva čoveka magarac Bleki je proveo 12 sati u jednom meksičkom zatvoru u kome se drže ljudi uhapšeni zbog pijanstva i remećenja javnog reda i mira.



Da li je izvukao pouku najbolje zna njegov vlasnik, koji je da bi Bleki bio pušten morao da plati odštetu. Televizijska mreža Televisa emitovala je snimak na kojem Bleki proždire hranu iz kofe nakon boravka u zatvoru.

"Bio je zadržan ovde otprilike 12 sati, dok njegov vlasnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nije došao i platio kaznu i medicinske troškove ljudima koji su bili povređeni, i onda smo mu vratili magarca", rekao je predstavnik lokalnih vlasti.

Vlasnik magarca Mauro Gutijerez potvrdio je da je problem rešen nakon što je on platio bolničke troškove za dvojicu povređenih ljudi.

"Problem je rešen i ja više nisam umešan", rekao je Gutijerez koji je na ime kazne platio 36 dolara, dok je za troškove medicinskog lečenja morao da izdvoji 115 «zelembaća».

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.