Izvor: Blic, 28.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopov osuđen da svakodnevno ide u crkvu

Lopov osuđen da svakodnevno ide u crkvu

Sudija Rikardo Traipe iz Čilea osudio je jednog tinejdžera da mora da ide na misu cele godine svakog dana. Klaudio Araneda (18), osim toga, mora i da okreči lokalnu crkvu u belo i da održava čistoću u njoj. On je, naime, ukrao četiri prazne boce za gas iz crkve, ali je lokalni sveštenik Edgardo Solar ipak molio sudiju da ga ne pošalje u zatvor.

Izložba o gej životinjama

Parenje žirafa i vilinih konjica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uzbuđeni kitovi - to je savršeno normalna slika. Mada, možda ne za svakoga - jer, u ovom slučaju životinje su istog pola. Ovakve i slične slike_arhiva izložene su u Prirodnjačkom muzeju u Oslu, koji trenutno priređuje izložbu o homoseksualnosti u životinjskom carstvu. 'Kako se homoseksualcima često upućuje argument da je njihov način života protivprirodan, mi smo hteli da pokažemo da to nije istina', kaže Gir Soeli.

Crni 'ginis' postaje crven

Ginis, poznato crno irsko pivo, možda će uskoro postati crveno. Proizvođač 'Diageo' planira da proizvede pivo koristeći lako prepečeni ječam, koji će pivu dati crvenkastu boju. Ova fabrika namerava da u britanskim pabovima idućih nekoliko meseci testira 'ginis red', ali ne planira da proširi prodaju ni u Irskoj ni u 150 drugih zemalja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.