Ljubavnici pali s prozora tokom seksa

Izvor: Press, 21.Jul.2010, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubavnici pali s prozora tokom seksa

Par ljubavnika u Nemačkoj, Mirja P. (30) i Robert K. (28), pao je tokom seksa sa prozora, sa šest metara visine, piše „Bild". Oboje su završili u bolnici sa višestrukim prelomima. Prema navodima nemačkog lista, Mirja i Robert su celu noć vodili ljubav na više mesta u stanu, a u trenutku kada su to počeli da rade na prozoru, okno je popustilo i par je pao u dvorište.Nesreću su primetile komšije koje su odmah pozvale hitnu pomoć. Kad su >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << lekari došli, par ljubavnika nepomično je ležao na travi u dvorištu ispred zgrade.
„Bild" navodi da Marja i Robert nisu u vezi. Mirja je, naime, već dugo u braku sa drugim muškarcem. U obraćanju novinarima, žena je izjavila da nije imala seks sa Robertom i da se ne seća kako su uopšte došli do prozora, niti kako su s njega pali u dvorište.  

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.